Espai de coordinació de monedes socials

Aquest és el blog de treball sorgit de l’Espai de coordinació de monedes socials. Es tracta d’un punt de trobada entre diverses xarxes de moneda social a Catalunya dins el paraigües de la Xarxa d’Economia Solidària (XES).

Aquest espai neix de la necessitat de coordinació que tenen les diferents experiències locals de moneda social a Catalunya, posada de manifest durant la trobada que va tenir lloc durant la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC) l’octubre 2015. Entre els nostres objectius tenim l’establiment de mecanismes justos i eficaços per a l’intercanvi entre diferents monedes socials, facilitar el flux d’informació relativa a la gestió, dinamització i difusió de les monedes socials, organitzar trobades i espais de coordinació entre xarxes de moneda social i en particular proposar l’ús de la moneda social durant les FESC.

En el moment d’inaugurar aquest espai de treball els col·lectius que participen activament d’aquesta coordinadora són, a més de la XES, la Turuta de Vilanova i la Geltrú, la XarxaEco de Tarragona, l’Ecoxarxa del Bages i la Cooperativa Integral Catalana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *